Thursday, January 22, 2009

Housekeepingggg!!!

22 Jan 2009 - Telahpun 22 hari kita menjejaki ke tahun 2009. Biasanya setiap kali menjelangnya tahun yang baru, pastinya ada azam baru dan perubahan yang terjadi. Begitu jugalah yang berlaku di bahagian Finance & Accounts, yang dulunya kitaorang bergabung di dalam 1 bilik, skrg dah berpecah dah..ala2 berjiran gitu.tp still lg berkongsi pintu n pantry yg sama..bila dah ada tempat yang baru ni, biasa la mesti ada perpindahan barang dan sebagainya.


So, dalam tahun baru ni, inilah kerja mengemas yang ketiga kalinya..tapi kali ni mmg hard-core la..kena panjat memanjat bumbung, cat mengecat dan kemas mengemas tu dah semestinya..yang bestnya..bos pon turun padang..cayalah en.wawan..


gambar atas ni...cik maisyarah kita tengah mengemas ntah kertas-kertas hape tah.. banyak benor kertasnya..patutla cari xjumpe..hehe.jgn mara ek..

yang ni pulak, kitaorang dah siap mengecat..tgh nak mengemaslah pulak..dah siap tu, sambil menghilangkan penat dan menyejukkan badan, tengok la balik hasil kerja yang dah siap tu..

No comments:

Post a Comment

Trip FAD 2008


Blog Archive